Om oss

Om oss

Med UMA vill jag förenkla för fler att få till äkta, smarrig och smakrik asiatisk wow-mat hemma. Ofta, jämt och varje dag om du så vill! Våra såser och smaksättare är gjorda lite som räddare i vardagen. De förvandlar enkla rätter till spännande smaker på studs. Utan krångel och utan en lång lista av ingredienser som både är svåra att hitta och uttala.

För mig är valet av bra råvaror självklart och superviktigt. Precis som hemma i mitt eget kök och på min restaurang så gäller detsamma även i mina såser. Alla UMAs såser lagar vi här i Sverige, på så mycket lokala råvaror som möjligt. Så rätterna du trollar fram hemma dig blir både otroligt goda och av hemmalagad kvalitet. 

Själv har jag alltid älskat asiatiska smaker och att bjuda på smakupplevelser. Det började långt innan jag vann Sveriges mästerkock – för i mitt kök har det jämt hänt grejer. Med ena foten i Sydkorea och den andra i Sverige så har det fallit sig naturligt för mig att kombinera asiatiska smaker med svenska råvaror. På så vis har jag upptäckt spännande sätt att variera menyn av snabblagade och fräscha maträtter som hela familjen tycker är yum så gott. Med UMA hoppas jag kunna dela med mig till fler med massor av inspiration till nya rätter med asiatisk twist på studs.

Mycket smarr väntar!

Jennie Walldén

Konsumentkontakt:

hej@uma.nu

Jennie Walldén